Crna hronika

Ležao na asfaltu i molio ubicu da ga ne ubije

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Neđeljka Đurovića (29) zbog teškog ubistva studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.
Ležao na asfaltu i molio ubicu da ga ne ubije
Portal AnalitikaIzvor

Đurović se tereti da je na podmukao način, potpuno uračunljiv, 27. januara, oko šest sati ujutru, ubio Mileusnića u mračnom ulazu zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20a, u kojoj je ubijeni živio sa cimerom. Stravično ubistvo desilo se kada je nesrećni mladić izlazio iz zgrade.

Kako su objavili mediji u Srbiji, Đurović je pored ulaza čekao da neko naiđe.Nesrećni mladić bio je njegova nasumična žrtva.

Prema optužnici, kada je mladić izašao ispred zgrade, Đurović je potegao kuhinjski nož i zadao mu prvi ubod. Kako se sumnja, on je žrtvi zadao više ubodnih rana – probio mu je trbušnu aortu, trbuh i slezinu. Mileusnić nije mogao ni na koji način da se odbrani. Pao je na zemlju i molio ubicu da ga ne ubije.

Kako su prenijeli mediji, Đurović je na prvom saslušanju u policiji u potpunosti priznao ubistvo. On je istražiteljima ispričao da je tog dana želio nešto loše da uradi, pa je krenuo ulicom u namjeri da izbode prvu osobu na koju naiđe.

Portal Analitika