Region

Otkriven identitet šestostrukog ubice

Igor Nađ počinio je strašni zločin na Kajzerici u Novom Zagrebu. Sinoć je ubio tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete. Na adresi na kojoj se dogodilo ubistvo registrovana je kompanija "Juri Žuri", čiji je vlasnik Igor Nađ, prenose hrvatski mediji.



Otkriven identitet šestostrukog ubice
Portal AnalitikaIzvor

Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. Policija je završila uviđaj.

Jutarnji.hr je objavio imena četiri žrtve. Ubijeni su Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić. Ubijene su sestre Maja i Josipa, a 10-godišnjak je najvjerovatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena nepovrijeđena dijete je ubice koji je počinio samoubistvo i prebačena je u Dom za djecu u Nazorovoj.

Kako prenosi Dnevnik.hr, medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica, i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj porodici.

"To je jedna mirna i dobra porodica, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna", kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.   

 

Portal Analitika