Crna hronika

Uhapšen osumnjičeni umiješan u ubistvo Krušćića i ranjavanja Lakić

Službenici Uprave policije su danas na izlaznoj kapiji ZIKS-a, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, lišili slobode D.V. (36) iz Podgorice. 
Uhapšen osumnjičeni umiješan u ubistvo Krušćića i ranjavanja Lakić
Portal AnalitikaIzvor

''Osnovano se sumnja da je D.V. član kriminalnog udruženja koje je formirao F.B. tokom 2016. godine sa ciljem vršenja teških krivičnih djela protiv života i tijela. Ovo kriminalno udruženje se sumnjiči za izvršenje krivčnog djela teško ubistvo na štetu M.K, krivičnog djela teška tjelesna povreda na štetu O.L i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'', saopšteno je iz Uprave policije. 

Kako dodaju, D.V. se u ZIKS-u nalazio zbog počinjenog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a u vezi sa ekspolozivom koji je pronađen u tzv. štek stanu u jednom naselju u Podgorici. 

''Krivična prijava protiv ovog lica podnijeta je u prethodnom periodu za ova djela. Osumnjičeni će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi daljeg postupanja'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika