Crna hronika

Zapaljen automobil načelnika Komunalne policije

U ranim jutarnjim časovima, ispred porodične kuće načelnika Komunalne policije i člana Izvršnog odbora opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Berane Aleksandra Ojdanića, podmetnut je požar na privatnom automobilu, kazali su iz te partije.
Zapaljen automobil načelnika Komunalne policije
Portal AnalitikaIzvor

„SNP Berane ovo neće nazvati nemilim događajem, već kukavičkim činom i napadom iz mraka na ljude koji u ime SNP-a, kao nosioca lokalne vlasti u Beranama, pošteno, časno, profesionalno i u skladu sa zakonom obavljaju povjerene dužnosti u interesu svih građana Berana“, navodi se u saopštenju.

Nažalost, kako kažu, postoje i one druge, retrogradne struje u ovom gradu, uvezane sa kriminalom, koje ne dozvoljavaju da se na pošten i zakonom propisan način sprovode odluke lokalne samouprave.

„OO SNP Berane poziva tužilaštvo, policiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno intervenišu i pronađu nalogodavce i počinioce ovog gnusnog djela, jer ovo nije prvi ali, bojimo se, ni poslednji napad na članove i simpatizere OO SNP Berane, koji, nažalost, ostaju nerasvijetljeni“, istakli su.

Svima u ovom gradu, koji na ovakav način ugrožavaju imovinu, ali i živote njhovih članova i simpatizera, poručuju da će se SNP odlučno i na sve načine suprostaviti tim pokušajima i pružiti punu podršku svima koji teže eliminaciji kriminala i korupcije u Beranama.

Portal Analitika