Politika

Danica Vuković Krivokapić nova predsjednica OO DPS Plužine

Danica Vuković Krivokapić izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužine, na juče održanoj sjednici.
Danica Vuković Krivokapić nova predsjednica OO DPS Plužine
Portal AnalitikaIzvor

''Danica Vuković-Krivokapić, diplomirani pravnik sa zaposlenjem u EPCG,rođena je u Plužinama. Trenutno obavlja poslove Specijaliste za  pravnu podršku- Sektor za podršku menadžmentu i operativnim  cjelinama-Direkciji za pravne poslove . Dugogodišnja članica Izvršnog  i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Plužina, šef Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu. Udata je i majka kćerke. Nakon imenovanja ,predsjednica Vuković Krivokapić se zahvalila na ukazanom povjerenju i podršci predsjedništvu Demokratske partije  socijalista Crne Gore, ističući da joj je čast, zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS-a Plužina a  istovremeno i velika obaveza i odgovornost.Ona je izrazila i zahvalnost  članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj odluci o njenom  imenovanju, apelujući na jedinstvo i timski rad'', saopšteno je iz OO DPS Plužine.

Na njen predlog izabran je Izvršni odbor od jedanaest članova. Sjednici su prisustvovali: Marta Šćepanović, koordinator u ime  Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore i Srđan  Miljanić, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Portal Analitika