Zabava

Ruskinja iz Crne Gore objasnila koje stvari Crnogorci rade, a najviše je zbunjuju

Ruskinja Elena koja živi u Crnoj Gori sve je popularnija na Instagramu. Ovog puta osvrnula se na neke stvari koje Crnogorci rade drugačije od Rusa, a njeni primeri odmah su postali pravi hit širom Instagrama.
 Ruskinja iz Crne Gore objasnila koje stvari Crnogorci rade, a najviše je zbunjuju
Portal AnalitikaIzvor

Elena inače često na Instagramu dijeli svoje impresije o različitostima života u našoj zemlji i Rusiji, i već je osvojila pratioce kada je razbucala mitove o Ruskinjama. Ovog puta, osvrnula se na različitosti između nacija, a primjeri koje je navela su sledeći:

Ovdje ne piju čaj, ovdje piju kafu. Kafa, kafa, kafa, kafa ... Čajevi se piju kao lijek, od nane ili šumskog voća. Dobar crni čaj je vrlo teško pronaći u trgovini. Mi pijemo čaj od jutra do večeri. Pijemo kafu samo 1-2 puta dnevno. Na primer, ja pijem šoljicu kafe za doručak i ponekad oko 4 sata, ako sam umorna i želim da spavam. Ali ako se dobro osjećam, ne pijem drugu šoljicu kafe. Kafa jako suši kožu, lišava tijelo kalcijuma i vitamina B, ja se toga bojim. Ja želim da mi vi uvijek pišete koliko mlado i dobro izgledam.

Ovdje se svi rukuju. I muškarci i žene. Vjerojatno, samo djeca ne rade tako - nisam primijetila. U Rusiji to nije prihvaćeno, osim u poslovnom okruženju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sea is all you need ❤️

Објава коју дели

Portal Analitika