Politika

DPS: Fatić reizabran za predsjednika beranskog odbora

 Dosadašnji predsjednik beranskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), Bogdan Fatić, ponovo je večeras izabran na tu funkciju.
DPS: Fatić reizabran za predsjednika beranskog odbora
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz DPS-a, on je dobio jednoglasnu podršku novoimenovanog Odbora. 

Fatić je diplomirani inžinjer elektrotehnike, član je Glavnog odbora DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore od 2016. godine. 

On je istakao da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Berana, i da jednoglasna podrška predstavlja i obavezu više da, i u narednom periodu, budu svi maksimalno posvećeni sprovođenju programskih zadataka stranke.

„Sastav ovog Opštinskog odbora ima potencijal za postizanje najboljih rezultata po svim pitanjima koja su važna za ubrzan napredak Berana i Crne Gore“, kazao je Fatić.

Koordinator u ime Predsjedništva DPS-a, Miodrag Radunović, čestitao je Fatiću, i poželio mu dobre rezultate, kao i svim članovima Opštinskog odbora.

„On je iskazao očekivanja da će i ovaj Opštinski odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše partije koja uspješno vodi Crnu Goru, nakon članstva u NATO, i ka drugom prioritetnom cilju – članstvu u Evropskoj uniji“, kaže se u saopštenju.

Portal Analitika