Politika

SD: Konstantan rast podrške dodatno obavezuje


Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore razmotren je plan aktivnosti za period do kraja tekuće godine, a izraženo je i zadovoljstvo radom svih opštinskih odbora.

SD: Konstantan rast podrške dodatno obavezuje
Portal AnalitikaIzvor

Konstatovan je konstantan porast rejtinga partije, koji se u kontinuitetu potvrđuje u svim istraživanjima, uključujući i posljednje, CEDEM-ovo, prema kojem Socijaldemokrate bilježe rast sa 4% na 5,3%.

“Konstantan trend rasta podrške koji partija bilježi od osnivanja do danas, koji je registrovan u svakom istraživanju javnog mnjenja, a potvrđen na svim izborima, predstavlja rezultat rada naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, ispunjavanja programskih obećanja koja smo dali građanima, odnosno vođenja dosljedne i principijelne politike. Tome svjedoči i navedeno CEDEM-ovo istraživanje u kojem, za nepunih pola godine, naša partija bilježi porast podrške od preko 30%. Kao i do sad, taj porast biće nam samo dodatan podstrek da u narednom periodu radimo još više, kako bismo opravdali podršku koju nam građani daju. Na to nas obavezuje i njihovo najveće povjerenje u segmente sistema kojima rukovode naši predstavnici”, saopšteno je sa sjednice.

 

Portal Analitika