Marketing

Otvorena nova Idea prodavnica u Bečićima

U Bečićima, na adresi Jadranski put bb otvorena je nova IDEA prodavnica, prva u tom dijelu Budve. Riječ je o prodavnici koja se prostire na preko 500 metara kvadratnih i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.
Otvorena nova Idea prodavnica u Bečićima
Portal AnalitikaIzvor

Svojim kupcima, kao i uvijek IDEA je pripremila poklone i iznenađenja tokom prva tri dana otvaranja prodavnice.

Na dan otvaranja, prvih 500 potrošača očekuje poklon, a svakog stotog potrošača gratis kupovina. Mališani će dan provesti uz Kodija koji će dijeliti balone, dok će vlasnici Super Kartice  biti nagrađeni trostrukim bodovima. Osim toga, tu su i aktivacije poput oslikavanja lica za sve koji žele nešto drugačije.

Asortiman je prilagođen kako navikama lokalnih potrošača, tako i turista koji svakodnevno posjećuju ovaj dio crnogorskog primorja sa naglaskom na ponudu svježeg i kvalitetnog voća i povrća, pekarskih i delikatesnih proizvoda, uvijek svježeg mesa i osnovnih životnih namirnica. Ako danas ne budete u prilici da posjetite novu prodavnicu i uživate u poklonima i povoljnostima, to možete učiniti i u naredna dva dana.

U petak, 19. jula IDEA je za posjetioce pripremila Happy Hours sa 10% popusta na trgovinu od 10h do 12h. U subotu, 20. jula, za svaku kupovinu u iznosu preko 10 eura kupci ostvaruju 20% popusta na artikal po izboru. Potrošače koji u naredna dva dana svoju trgovinu obave uz Super Karticu, IDEA nagrađuje trostrukim bodovima.

Ovo je šesta radnja koja je otvorena na teritoriji opštine Budva. IDEA ima objekte u 19 crnogorskih opština, što je  čini najrasprostranjenijim lancem prodavnica u Crnoj Gori.

Portal Analitika