Marketing

Sergej i KIC Pop hor večeras na Dvorskom trgu

Dan državnosti prijestonica Cetinje će obilježiti koncertom crnogorske i regionalne zvijezde Sergeja Ćetkovića na Dvorskom trgu. Cetinjani i njihovi gosti uživaće i u nastupu KIC pop hora koji poklanja Pobjeda u susret jubileju - 75 godina postojanja. Koncert će početi u 21 čas
Sergej i KIC Pop hor večeras na Dvorskom trgu
Nova PobjedaIzvor

- Nadam se da će nas razgaliti i vratiti u ona ranija vremena i da ćemo sa njima pjevati. Nakon KIC po hora nastupiće jedna od naših najvecih zvijezda,  Sergej Ćetković, u čijoj muzici ce uživati sve generacije – kazao je direktor TO Cetinje, Oskar Huter.

Ćetković je uoči koncerta istakao da ga za Cetinje vežu lijepe uspomene, te da je pripre pripremio bogat repertoar.

-Na Cetinju nijesam nastupao nekoliko godina i velika mi je čast što ćemo se ponovo družiti sa publikom i proslaviti Dan državnosti. Za Cetinje me vežu lijepe uspomene, još iz doba studija. Repertoar ce biti bogat i odabran. Pjevaćemo neke stare, dobre pjesme, ali i nove – najavio je Ćetković

Nastup KIC Pop hora na Dvorskom trgu biće njihov 42 koncert. Pod dirigentskom upravom profesora Saše Barjaktarovića, ova svojevrsna muzicka „atrakcija“, postoji već dvije godine. Prepoznat je po repertoaru antifašističkih i pjesama iz NOB-a.

 

Nakon koncerta, Pobjeda će Cetinju, na jesen, pokloniti i botaničku baštu sa 75 sadnica, takođe u sklopu aktivnosti obilježavanja jubileja- 75 godina postojanja lista.

Portal Analitika