Marketing

Specijalni dodatak o crnogorskoj obali

Uz praznični trobroj Pobjede danas izlazi i specijalni dodatak "Crnogorska obala". 
Na 16 strana  Pobjeda donosi priče o aktivnostima koje je Javno preduzeće (JP) za upravljanje Morskim dobrom sprovelo prije početka ovogodišnje turističke sezone, šta je predviđeno novom kategorizacijom kupališta, koliko je plavih zastavica i na kojim se crnogorskim plažama vijore, te kako se i koliko često mjeri kvalitet morske vode.

Specijalni dodatak o crnogorskoj obali
Nova PobjedaIzvor

Čitaoci Pobjede mogu saznati na kojim 'pet friendly' plažama ovog ljeta mogu uživati sa kućnim ljubimcima (psima), koje su pogodne za sportske aktivnosti, a na kojima vam se pruža mogućnost organizacije zabava 24 sata ili organizacija vjenčanja i drugih romantičnih sadržaja.
U dodatku je i intervju sa direktorom JP Morsko dobro Predragom Jelušićem u kojem, pored ostalog, govori o očekivanjima od sezone, planovima preduzeća, novim pravilima o reklamnom materijalu na kupalištima koja stupaju na snagu iduće godine, sigurnosti na plažama, kao i o usluzi i cijenama duž Crnogorskog primorja. 
U dodatku će čitaoci pronaći i reportaže Pobjede o tri atraktivna kupališta - ostrvu Sveti Nikola kraj Budve, koje je od ove godine izletničko kupalište, plaži Bajova kula, proglašenoj za romantično kupalište, i adrenalinskoj Ulcinjskoj Sandbox plaži, na kojoj možete uživati u čarima kitesurfinga.
Dodatak donosi i informacije o dvojezičnoj android aplikaciji Enjoy Montenegro Coast: Offline Guide, uz pomoć koje se može lakše odabrati željena plaža i upoznati crnogorska obala. Ovaj svojevrsni vodič funkcioniše u offline režimu, pa neće biti potrebna internet konecija za njegovo funkcionisanje nakon što ga jednom preuzmete.
Čitajte Pobjedu i saznajte sve o crnogorskoj obali iz prve ruke!

Ovdje možete pročitati dodatak-crnogorska-obala

Portal Analitika