Društvo

Komunalna policija Bar: Kažnjavaćemo nelegalno prekopavanje, čuvajte grad

Komunalna policija Opstine Bar saopštila je da je juče kaznila jednu osobu koja je bez odobrenja prekopavala javne površine i apelovala na gradjane da svoj doprinos da grad bude urednan i čist.
Komunalna policija Bar: Kažnjavaćemo nelegalno prekopavanje, čuvajte grad
Portal AnalitikaIzvor

“Dana 05.07.2018. godine su sluzbenici Komunalne policije zatekli lice K.Đ. iz Bara da na Šetalistu kralja Nikole vrši prekopavanje javne površine. Radovi su se izvodili bez odobrenja nadležnog organa lokalne uprave Opštine Bar, iako je Odlukom Predsjednika Opštine na snazi trenutna zabrana radova, do 01.09.2019.godine, u priobalnom dijelu Opštine”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se das u obustavljeni su predmetni radovi a subjekt nadzora je zbog učinjenog prekršaja kažnjen novčanom kaznom u visini od 500 eura.

“Apelujemo na sve gradjane da daju svoj doprinos da naš grad bude urednan i čist, da čuvaju i vode računa o javnim površinama. Takođe apelujemo da vode računa gdje odlažu otpad kako ne bi bili sankcionisani od strane Komunalne policije koja svakodnevno u tri smjene vrši komunalni nadzor na teritoriji opštine Bar sa posebnim akcentom na kontrolu odlaganja komunalnog otpada”, kaže se u saopštenju.

Sve prijave gradjani mogu izvrsiti na broj telefona 060 000 800 ili na email adresu komunalna.policija@bar.me

 

Portal Analitika