Region

Hrvatski glumac preminuo u 31. godini

U 31. godini nakon kratke i teške bolesti preminuo je hrvatski glumac Josip Braovac.
Hrvatski glumac preminuo u 31. godini
Portal AnalitikaIzvor

Kako javlja Slobodna Dalmacija mladi Splićanin proteklih mjeseci borio se s teškom bolesti koja je nažalost ipak bila jača.

Josip je gledaocima poznat s malih ekrana, a najpoznatiju ulogu imao je u seriji "Ruža vjetrova" koju je snimao 2012. i 2013. 

U njoj je imao i nekoliko zajedničkih scena s preminulom glumicom Dolores Lambašom.

Da nešto s njim nije u redu Josip je obznanio početkom godine na svom Fejsbuk profilu otkrivši kako mu snagu u teškim trenucima daje upravo vjera u Boga.

"Karcinom je bolest koja dolazi od zloga, hrani se žrtvinom patnjom i patnjom svih njegovih bližnjih. Isto tako kako postoji zlo postoji i Bog koji je sama ljubav i smilovanje kao i liječnik čovjekove duše i tijela i zato puni pouzdanja u Boga govorimo: "O Bože, čijemu milosrđu nema kraja, čija je samilost neiscrpiva, pogledaj milostivo na nas, umnoži u nama djelo svojega milosrđa da ne očajavamo ni u najvećim iskušenjima, nego da se uvijek u sve većem pouzdanju predajemo Tvojoj svetoj volji, ljubavi i milosrđu!

A ovome rogonji što se htio nahraniti mojoj patnjom i patnjom mojim bližnjih poručujem da će ovaj put ostat gladan", napisao je tada Splićanin koji je iza sebe ostavio i 5-godišnjeg sina.

Od preminulog glumca oprostila se i Andrea Šušnjara, pjevačica grupe Magazin, u čijem je spotu "Jutro nakon" Braovac glumio.

 

Portal Analitika