Politika

Perović optužila Avramovića da je obio njen radni sto i uzeo pečat

Smijenjena predsjednica Skupštine Opštine Kotor Dragica Perović tvrdi da je v.d. predsjednika SO Kotor Željko Avramović u zgradi kotorske opštine obio njen radni sto i uzeo pečat.
Perović optužila Avramovića da je obio njen radni sto i uzeo pečat
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje Perovićeve prenosimo u cjelosti:

Danas 03. 06. 2019.godine, od odbornika Željka Avramovića dobila sam dopis pečatiran pečatom Skupštine Opštine Kotor?! Kako se taj pečat nalazio u prostorijama Skupštine Opštine Kotor, u mom kabinetu, zaključan u mom radnom stolu, zajedno sa faksimilom, očigledno je da je isti OBIO RADNI STO, u kojem se pored pečata i faksimila nalaze i moje lične stvari.

Obijanjem mog radnog stola, bez mog prisustva je očigledan čin nastavka nasilja i bezakonja od strane odbornika Avramovića, koji se ponekad javnosti predstavlja kao VD (vršilac dužnosti), a ponekad kao VF (vršilac funkcije) Predsjednika SO Kotor, a sve u ime i za račun skupštinske većine (?!), odnosno u ime 17 odbornika.

Ovoj grupi odbornika na čelu sa VD, odnosne VF Predsjednikom SO Kotor je svaka istina takva, kao što je istina da se pečat SO nije nalazio u skupštinskim prostorijama i da sam ja pečat odnijela sa sobom, svojoj kući. Obzirom da se u radnom stolu sa pečatom nalazi i moj faksimil, za očekivati je da se u narednim danima dosadašnjem bezakonju pridruži i nezakonito korišćenje i upotreba pečata i faksimila, od čega se ja unapred ograđujem.

Bezakonje koje se dešava u Kotoru može se zaustaviti lako i samo na jedan način, a to je da Vlada Crne Gore na sjutrašnjoj sjednici prekine moj mandat, da prekine mandat ove grupe odbornika, koji su svojim činjenjem doveli Kotor u stanje bezakonja, a samim tim i mandat svih odbornika u SO Kotor, na način što će raspustiti Skupštinu Opštine Kotor i raspisati izbore.

Nadam se da će Vlada Crne Gore postupiti u skladu sa Zakonom i sopstvenom Odlukom, kako ne bi postala saučesnik u obijanju radnih stolova sa ličnim stvarima i prostorija institucija grada i ove države.

Ovim obavještenjem javnosti skidam svaku odgovornost sa sebe!

Portal Analitika