Politika

Neprimjerena kampanja pojednih NVO oko Zakona o zaštiti tajnih podataka

Prethodnih dana u dijelu crnogorskih medija vodi se neprimjerena kampanja od strane pojedinih nevladinih organizacija oko Zakona o zaštiti tajnih podataka, kazali su iz Ministarstva odbrane.
Neprimjerena kampanja pojednih NVO oko Zakona o zaštiti tajnih podataka
Portal AnalitikaIzvor

„Pomenutim nevladinim organizacijama, kao i predstavnicima pojedinih medija u Crnoj Gori, koji stoje iza ove kampanje, a koji su izabrali komunikaciju preko medija ukazujemo opet, iako je to njima dobro poznato, da je u toku javna rasprava koja će se okončati okruglim stolom 9. jula“, istakli su iz ministartsva.

Za više informacija uputili su na sljedeći link:

 http://www.mod.gov.me/rubrike/javne_rasprave/202359/Javna-rasprava-o-Nacrtu-zakona-o-izmjenama-i-dopunama-Zakona-o-tajnosti-podataka.html

Sve eventualne primjedbe, naglsaili su, mogu se iznijeti u redovnoj proceduri u toku ove javne rasprave, a iste će, prema njihovim riječima, biti razmotrene na okruglom stolu sa predstavnicima Direkcije za zaštitu tajnih podataka i Ministarstva.

„Sve ostalo je propaganda koja neće dovesti do poboljšanja teksta Zakona, što nam je cilj, a nadamo se i vama“, zaključili su iz ministarstva.

Portal Analitika