Bira se izvođač radova na novom vrtiću u Pljevljima

Uprava javnih radova objavila je danas poziv za podnošenje ponuda u nacionalnom otvorenom postupku za izbor izvođača radova na novom vrtiću i jaslicama u Pljevljima, u okviru aranžmana sa Razvojnom bankom Evrope (CEB).
Bira se izvođač radova na novom vrtiću u Pljevljima
Portal AnalitikaIzvor

Dostavljanje ponuda na adresu Uprave javnih radova moguće je do 16.  avgusta ove godine, kada će biti organizovano javno otvaranje.  

Budući projekat planiran je u naselju Guke, a procijenjena vrijednost projekta je oko 800.000 eura sa PDV-om. 

Vrtić će imati prizemlje i sprat, ukupne bruto površine 500 metara kvadratnih, a predviđen je za smještaj oko 70 djece. Planirani su radne sobe za vrtić i jaslice, prostorije za trijažu, preventivnu zdravstvenu zaštitu, kancelarije i ostali prateći sadržaji.

vrtic-pljevlja-2U njemu će biti organizovana i centralna kuhinja, po najnovijim HACCP standardima, kapaciteta dovoljnog za pripremu hrane za 400 djece, koja će zadovoljiti potrebe na nivou kompletne JU „Eko bajka” u Pljevljima.

Uprava javnih radova, zajedno sa Ministarstvom prosvjete, u okviru programa CEB-a realizovala projekte vrtića u Podgorici - Zagoriču 2016. godine i na Starom aerodromu prošle godine, a prije nekoliko dana završena je izgradnja vrtića u Tuzima.

U pripremi je tehnička dokumentacija za izgradnju vrtića u Bloku šest u Podgorici i u Ulcinju.    
 

Portal Analitika