Zabava

Lopov provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio kod nje u podrumu

Pjevačica Ceca Ražnatović nedavno je doživela ogromu neprijatnost.
Lopov provalio u Cecinu kuću, nekoliko dana boravio kod nje u podrumu
Portal AnalitikaIzvor

Naime, kako prenose srpski mediji, nepoznati muškarac upao u njenu kuću na Kipru i nije namjeravao da je napusti već se tu smestio.

– On je provalio u podrum Cecine kuće i tu je boravio nekoliko dana. Kada su komšije primijetile da se po dvorištu šeta nepoznati čovek, odmah su pozvali policiju, koja je brzo ragovala. Izvjesni O.I. se opirao policiji koja je došla da ga uhapsi. Kada su ga priveli, on je vikao: “Zašto me hapsite, ovo je moja žena!”, aludarajući na Cecu – rekao je izvor za “Blic” i dodao:

– On je odmah deportovan za Srbiju po prijavi koja je podnijeta protiv njega, vodi se da boravi u Čukarici, a da je rođen u Sarajevu. Oni koji su imali prilike da se sretnu sa njim kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu i da zato pokušava na sve načine da dođe do nje. Ovo nije prvi put da se ovakva stvar dešava sa istim čovekom. Prvi put kada je upao na posjed na Kipru bio je uhapšen i deportovan za Srbiju. Kada je drugi put provalio, uspjeli su da ga izbace, ali se vratio i treći put. Svaki put on viče kako je Ceca njegova žena i kako on živi tu.

Ceca se još uvek nije oglašavala o ovoj užasnoj situaciji.

 

Portal Analitika