Društvo

Zamjenik direktora TO Budva uputio javno izvinjenje koleginici

Zamjnik direktora Turističe organizacije Budva N.K., koji je suspendovan nakon što je prije dva dana na radnome mjestu udario koleginicu, javno se danas izvinio njoj, njenoj porodici i svi pripadnicama ženskog pola zbog kako je naveo prenagle i proštre reakcije.
Zamjenik direktora TO Budva uputio javno izvinjenje koleginici
Portal AnalitikaIzvor

„Ne želeći da opravdavam svoj ishitreni postupak i opterećujem javnost detaljima iz nemilog događaja od 25.06. moram da kažem da sam bio napadnut bez moje krivice na svom radnom mjestu, i reagovao nepromišljeno i u afektu. Međutim, moram istine radi, da kažem da sam na neprimjeren i neprizoran način bio izložen prijetnjama, uvredama, fizičkom nasrtaju na mene lično“, naglasio je.

Dodaje i da je spreman da snosi sve zakonske i moralne posledice zbog svoje neprimjerene reakcije.

„Bio sam prinuđen da fizički, zaštitim sebe i svoju ličnost. Svakako, da je veoma važno da ne pomiješamo uzroke i posledicu, formu i suštinu, i ne uskratimo nikome pravo, pa ni meni, na samozaštitu u ovakvim ekstremnim slučajevima“, istakao je.

Prema njegovim riječima opisani događaj je samo posledica „sistematskog i u dužem periodu vršenog organizovanog ometanja u radu i izvršavanja radnih obaveza od strane predpostavljenih“

„U tom dijelu ću preduzeti zakonske mjere koje mi stoje na raspolaganju“, zaključio je N.K.

Portal Analitika