Društvo

Radovan Grozdanić spasio život šestogodišnjaku u Vrnjačkoj Banji

Da je humanost najvažnija ljudska osobina dokazao je pripadnik službe obezbjeđenja Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija Grozdanić Radovan. On je na sportsko rekreativnim igrama Sindikata uprave i pravosuđa CG, koje su održane u Vrnjačkoj Banji, spasio život šestogodišnjem dječaku iz Vrnjačke Banje.
Radovan Grozdanić spasio život šestogodišnjaku u Vrnjačkoj Banji
Portal AnalitikaIzvor

“Naime, dječak koji je bio sa svojom babom se davio u bazenu, a sigurne smrti ga je spasio Grozdanić Radovan koji se slučajno zadesio na pravom mjestu u pravo vrijeme.  Za svoje humano djelo Grozdanić je pored osmjeha zahvalnosti djeteta dobio i priznanje od svih učesnika igara, kao i vječne prijatelje u vidu porodice sretnog dječačića”, saopšteno je Portalu Analitika iz Sindikata uprave i pravosuđa.

Da humanost nije ostala samo na ovom primjeru dokazuju i drugi slučajevi sa pomenutih igara, gdje su od strane crnogorskih sindikalaca pronađeni i vraćeni vlasnicima izgubljeni novčanici i mobilni telefoni.

“Na ovaj način učesnici igara najbolje su van granica Crne Gore promovisali našu državu i naravno ljudske vrijednosti koje posjeduje naš građanin”, zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika