Region

Srpski rukometaš se oženio djevojkom iz Kenije

Od davnina je poznato da ljubav nema granice i da spaja djevojke i mladiće sa svih strana svijeta, svih boja, rasa, vjera. Zaječar je upravo bogatiji za takav jedan divan par, koji je zavrijedio veliko interesovanje i pažnju žitelja grada na Timoku.
Srpski rukometaš se oženio djevojkom iz Kenije
Portal AnalitikaIzvor

Zaječarski rukometaš Miloš Ćirić (31), koji je branio boje popularnih "delija sa Timoka", planirao je da se ponovo vrati u Zaječar i svoj matični klub, ali ukazala mu se primamljiva prilika da radi u Abu Dabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), gdje i sada živi i radi.

Miloš je u Dohi upoznao Angelu Mutua (29), bivšu odbojkašicu i reprezentativku Kenije, koja je takođe i uspješan foto model i menadžer u Katar Ervejzu u Dohi. Uspješnu emotivnu vezu su krunisali u Zaječaru.

Prošlog vikenda ovo dvoje mladih i uspješnih sportista, krunisali su svoji ljubav pred matičarem, sudskim prevodiocem, kumovima i svatovima brakom, piše "radiomagnum" iz Zaječara.

vjencanje-2

Anđa, kako joj već tepaju Miloševi najbliži, svom prezimenu dodala je i Ćirić, pa će se ubuduće zvati Angela Mutua Ćirić.

Vjenčanje je najpre održano u Sabornoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, a potom i Građansko vjenčanje u restoranu, u kojem su se obećali na večnu ljubav.

Posle proslave ljubavi Angela Mutua Ćirić i mladoženja Miloš Ćirić vraćaju se radnim obavazeama - Angela u Dohu, a Miloš u Abu Dabi.

Nakon toga odlučiće u kom će gradu, odnosno na kom će kontinentu živjeti i raditi.

Portal Analitika