Zabava

(VIDEO) Rijana se napila u emisiji

Pjevačica Rijana (31) je učestvovala u više nego popularnom izazovu "Day Drinking", sa američkim voditeljem Setom Mejersom (45), a nakon nekoliko sati alkoholisanja pop zvijezda se toliko opustila da je snimak postao viralan.(VIDEO) Rijana se napila u emisiji
Telegraf.rsIzvor

Sudeći po komentarima Rijana je "ponovo pokazala da je ozbiljan car", a broj pregleda nekontrolisano raste iz minuta u minut, pa je dovoljno reći samo da su premašili 6 miliona za nepunih 5 dana.

Mnogi su primjetili da se, kada se opusti, u Rijaninom govoru više čuje naglasak sa Barbadosa, a jedno priznanje šokiralo je Amerikance.

Radi se o tome da Rijana nije - zamislite - odgledala nijednu epizodu serije "Igra prijestola".

"Ne, nikad. Nijednu epizodu!", rekla je Rijana.

Pop zvijezda je još jedan u nizu primjera da što si slavniji to si normalniji, što možete pogledati i sami u snimku ispod.

Podsjetimo, Rijana je posljednji studijski album objavila 2016. godine pod nazivom "Anti", a nove pjesme uskoro će ugledati svjetlost dana.

Ove godine RiRi se pojavila u mjuziklu "Guava Island", a lansirala je i svoju modnu liniju.

I na ljubavnom planu sve je pod kontrolom, pošto je u stabilnoj vezi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom (30) sa kojim je do prije nekoliko dana boravila na odmoru u Italiji.

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika