Društvo

Pozititivno mišljenje na finansijski iskaz Fonda rada

Državna revizorska institucija je izvršila reviziju godišnjeg finansijskog izvještaja Fonda rada za 2018. godinu.Pozititivno mišljenje na finansijski iskaz Fonda rada
Portal AnalitikaIzvor

Na bazi utvrđenog činjeničnog stanja i izjašnjenja Fonda rada, nadležni Kolegijum u sastavu Senator DRI Radule Žurić - rukovodilac Kolegijuma i Senator DRI Zoran Jelić - član Kolegijuma, izrazio je pozitivno mišljenje na Godišnji finansijski izvještaj i pozitivno mišljenje na pravilnost poslovanja Fonda za 2018. godinu.

Finansijskom revizijom Godišnjeg finansijskog izvještaja fonda rada za 2018. godinu, utvrđeno je da su finansijski izvještaji Fonda rada za 2018. godinu u materijalno značajnim aspektima pripremljeni u skladu sa propisanim okvirom finansijskog izvještavanja i po svim značajnim pitanjima ne sadrže materijalne greške.

Revizijom pravilnosti utvrđeno je da su poslovne aktivnosti, koje se prije svega odnose na procedure i pravila donošenja odluka, u potpunosti usklađene sa zakonskim, opštim i podzakonskim propisima koji regulišu donošenje pravnih akata i javnu potrošnju.

Konačni izvještaj o reviziji godišnjeg finansijskog izvještaja Fonda rada za 2018. godinu dostupan je na zvaničnoj internet stranici www.dri.co.me.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.