Abiznis

Luka Bar: Izabran novi Odbor direktora

Skupština akcionara Luek Bar izabrala je danas novi petočlani Odbor direktora.
Luka Bar: Izabran novi Odbor direktora
Portal AnalitikaIzvor

U skladu sa Zakonom o privrednim društvima, izabran Odbor direktora. Shodno Predlogu Vlade Crne Gore, kao predstavnici državnog kapitala, u Odbor su izabrani Vojin Žugić, Vladan Radonjić, Nedžib Ibrišimović i Biljana Jakić, dosadašnji članovi Odbora direktora ovog Društva, dok će, ispred manjinskih akcionara, član Odbora biti Milivoje Knežević.

Pored izbora članova Odbora direktora, usvojeni su Finansijski iskazi i Izvještaj o poslovanju za 2018.godinu sa Izvještajem revizora, kao i Informacija o procjeni vrijednosti imovine, obaveza i kapitala Luka Bar AD.

Skupština akcionara je podržala i Predlog izmjena i dopuna Statuta Društva.

Reviziju poslovnih rezultata Društva za 2019.godinu, kako je odlučila Skupština akcionara,  vršiće revizorsko društvo REVIKO d.o.o  Podgorica.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.