Muzika

Saradnja Celine Dion sa Siom i Guettom iznjedrila hit "Flying On My Own"

Petostruka dobitnica Grammyja, i jedna od najboljih pjevačica svih vremena Celine Dion, započela je pripreme za turneju na kojoj će promovisati novi album "Courage".
Saradnja Celine Dion sa Siom i Guettom iznjedrila hit "Flying On My Own"
Portal AnalitikaIzvor

U to ime, publici je na njenom posljednjem nastupu u Caesars Palaceu u Las Vegasu, predstavila novi singl "Flying On My Own".

Tekst numere potpisuje SIA, a producirao ju je slavni francuski DJ David Guetta, kojeg ćemo ovog ljeta gledati na Sea Dance festivalu. 

- Dugo sam čekala da objavim novu pjesmu. Moram priznati da mi se koljena tresu i da sam pod velikom tremom - istakla je pjevačica. 

Sudeći prema komentarima fanova, biće ovo ljetnji hit koji će obilježiti 2019. godinu kao i novo poglavlje u karijeri ove muzičke dive. 

"Courage", novi album na engleskom jeziku pojaviće se u novembru, nakon početka svjetske turneje "Courage Vorld Tour" koja je zakazana za 18. septembar u Sjedinjenim Državama. 

"Svi misle da sam se promjenila, ali usuđujem se da kažem da nijesam. Afirmisala sam se kao žena i umjetnica. Dobijam veliki broj ponuda za različite projekte, i bez želje da budem pretenciozna, sada mogu sebi da priuštim vrijeme da razmislim i da biram ono što želim da radim. Danas nemam što više da dokazujem, za razliku od mojih početaka - objasnila je Dion.

Portal Analitika