Društvo

Stanković: Državni tužioci biće osposobljeni na sofisticirane oblike kriminala

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković poručio je na konferenciji predsjednika vrhovnih sudova i generalnih tužilaca  u Bečićima da će tužilaštvo insistirati da tužioci budu osposobljeni za proaktivno djelovanje u odnosu na sofisticirane oblike kriminala i umrežavanje sa kolegama iz cijelog svijeta.
Stanković: Državni tužioci biće osposobljeni na sofisticirane oblike kriminala
Portal AnalitikaIzvor

“Živi dijalog, koji će narednih dana biti otvoren o ovim temama između kolega iz mnogih država, nema sumnje, umnogome će doprinijeti analitičkom sagledavanju ovih fenomena i nadam se, dati zaključke i smjernice za buduće udruženo djelovanje, jer kada je u pitanju ova tematika za sve nas mora važiti rimski princip GENS UNA SUMUS (jedan smo rod)“, naveo je Stanković.

Vrhovni državni tužilac je naznačio da borba protiv terorizma i ilegalnih migracija doprinosi stvaranju bezbjednijeg i ekonomski stabilnijeg i nezavisnog društva, spremnog da cijelom svijetu pokaže spremnost za prihvatanjem univerzalnih vrijednosti i skrene pažnju na slavnu tradiciju crnogorske države.

Međunarodna Konferencija je okupila najviše predstavnike krivičnih pravosuđa Crne Gore, Albanije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Kipra, Grčke, Mađarske, Italije, Kosova, Kuvajta, Litvanije, Sjeverne Makedonije, Rumunije, Srbije, Slovenije, Turske i Sjedinjenih Američkih Država.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Monde
24.06.2019. 14:14

Hoćem hoće, posebno dok ste ti i ludi Katnić tu da ih naučite kako se služi Milu i partiji.

1
1