Politika

Izabran novi odbor DPS-a u Tivtu

Demokratska partija socijalista (DPS) izabrala je novi Opštinski odbor (OO) u Tivtu u kojem je, kako je saopšteno, 63 odsto novih članova.
Foto: DPS Tivat
Foto: DPS Tivat
Portal AnalitikaIzvor

Član Predsjedništva stranke, Predrag Nenezić, kazao je na opštinskoj izbornoj konferenciji održanoj u subotu, da je DPS u Tivtu uvijek imao stabilnu partijsku strukturu, koja je bila dominantan činilac vlasti svih prethodnih godina.

To je, kako je naveo, stvorilo temelj za uspjeh koji je Tivat ostvario.

"Zahvaljujući mudroj politici DPS-a i razvojnoj politici Vlade, a posebno zahvaljujući viziji predsjednika Mila Đukanovića, Tivat je postao najbolji primjer brzog, ali i održivog razvoja i transformacije grada u globalno poznatu turističku destinaciju", kazao je Nenezić.

Prema njegovim riječima, od 2012. ostvaren je i impresivan rast povjerenja glasača u DPS od preko 65 odsto tokom sva tri izborna ciklusa, na kraju kojeg je osvojena i apsolutna vlast u proteklom četvorogodisnjem periodu.

„Do tog uspjeha se došlo i zahvaljujući domaćinskom upravljanju gradom posljednjih dvije decenije“,, smatra Nenezić.

On je istakao da svi uspjesi koje je DPS ostvario u Tivtu neće u profesionalnom smislu opustiti lokalno rukovodstvo.

"Moramo biti inovativni, proaktivni, prepoznati izazove i riješavati ih" zaključio je Nenezić.

Predsjednik OO DPS Tivat Siniša Kusovac istakao je da ostvareni rezultati na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima obavezuju, i te rezultate treba braniti i poboljšati kroz stalno unapređivanje komunikacije sa biračima.

"Ugaoni kamen našeg uspjeha je dobro organizovan partijski rad kroz jačanje strukovnih djelova partije kao što su Savjet mladih, ŽAD i MO, koji su se pokazali kao najvažnije karike u predizbornim aktivnostima", naglasio je Kusovac.

Kako je saopšteno iz DPS-a, na opštinskoj izbornoj konferenciji izabrano je 59 članova novog OO od čega je 63 odsto novih članova, 38 odsto žena i 20 odsto mladih.

Nakon opštinske izborne konferencije DPS u Tivtu, obilježen je i Dan Partije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.