Zabava

Jelena Karleuša: Takmičenje mi je pomoglo da prebrodim najteži period u životu

Otkada je preminula najpoznatija radijska voditeljka i novinarka Divna Karleuša, majka srpske pjevačice, Jelena ne krije svoju tugu ni na licu, ali ni na Instagramu.
Jelena Karleuša: Takmičenje mi je pomoglo da prebrodim najteži period u životu
Story/Svet.rsIzvor

Bol koja uslijedi kada se izgubi roditelj je nemjerljiva a to znaju samo oni koji su tu bol i osjetili.

Tako je ovaj protekli period za našu pop divu i te kako jedan od bolnijih, da ne nabrajamo sve ono što ju je zadesilo prije. Nepravda učinjena porodici takođe nije zanemarljiva, ali je potpuno minimalna na spram gubitka sa kojim se Jelena bori.

Jelena je nedavnim pojavljivanjima na svojim profesionalnim zadacima, tačnije na snimanjima novih emisija popularnog talent programa “Zvezde Granda” kao i kroz cijeliprojekat do kraja, oduševila sve one koji razumeju kroz šta prolazi i sa čime se bori.

Surovi profesionalizam koji posjeduje i zbog kog traje već 25 godina, pomogao joj je da prebrodi sav stresan period i tugu i sve loše zaključa u zaborav.

U intervjuu za Svet.rs poslije sedam mjeseci iskreno i bez dlake na jeziku govorila je na koji način se u posljednjem periodu borila sa svime što joj se desilo…

– Generalno je cijeli period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. Zvezde Granda su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan. Meni su sve ove sezone uticale i na porodicu i na brak jer sam godinama sprečena da sa djecom odlazim kod muža u inostranstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja ne mogu u farmerkama i patikama kao Marija, vučem najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog ko mora da pravi veliku gledanost. Ovaj šou je odavno prestao da bude puko takmičenje talenata i uključio se u svjetske trendove TV pristupa, a na tim izmjenama sam insistirala ja. Od kad sam došla pa do sada, mijenjala sam kruta TV pravila, krutu publiku punu predrasuda i još mnogo toga. Ipak, upravo zbog takmičara, dešava se magija koja nas tjera da ne odustajemo. Uzbudljivo je a i pomažemo mladim ljudima da što prije udju u igru zvanu šou-biz pakao.

Portal Analitika