Zabava

Pogledajte gdje su radile poznate ličnosti prije slave i popularnosti

Svaka priča mora da ima početak, prije nego što dođe do uspešnog kraja. Ponekad je taj početak čudan i čak grozan privremeni posao, jer svako mora od negdje da počne.
Pogledajte gdje su radile poznate ličnosti prije slave i popularnosti
Portal AnalitikaIzvor

Barak Obama

Prije nego što je počeo da sakuplja glasove za svoje mandate, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, na svoj prvi ljetnji posao išao u sladoledžinicu.

„Moj prvi posao nije bio glamurozan, ali me je naučio bitnim životnim lekcijama“, konstatovao je on jednom prilikom.

Madona

Pošto je napustila osnovne studije i preselila se u Njujork u potrazi za slavom, Madona je imala finansijske teškoće i bila primorana da se zaposli u jednoj poslastičarnici. Na sreću ili nesreću nije bila zaposlena ni cijeli jedan dan.

Pošto je isprskala jednu mušteriju džemom, menadžer lokala joj je odmah dao otkaz.

Pjevačica je potom nastavila da traži posao u restoranima brze hrane prije, nego što je stigla do muzičke scene i postala kraljica popa.

Bred Pit

Slavni holivudski ljepotan počeo je sa apsolutnog dna. Njegov prvi posao, o kom često priča, bio je da stoji ispred radnje brze hrane i maše prolaznicima na ulici, u kostimu pileta.

Možemo samo da zamislio koliko se preznojavao za samo nekoliko dolara na dan.

Niki Minaž

Popularna reperka na svoj prvi posao gleda sa osmijehom na licu, Niki je započela svoju karijeru kao konobarica u restoranu morske hrane u Njujorku.

Nije ništa glamurozno, ali uvijek se smije na svoj račun i vjeruje da će jednog dana naići na mušterije koje je nekada uslužila.

foto:promiflash

 

Portal Analitika