Fudbal

Velika borba Intera i Atletika za odličnog krilnog napadača

Reprezentativac Obale Slonovače Nikola Pepe iza sebe ima izvanrednu sezonu u dresu francuskog Lila. Na 41 odigranoj utakmici postigao je 23 gola i upisao 12 asistencija, pa je samim tim izazvao i veliko interesovanje velikih evropskih klubova.
Velika borba Intera i Atletika za odličnog krilnog napadača
Portal AnalitikaIzvor

Za sada je najveće i najkonkretnije interesovanje iz italijanskog Intera, a velika konkurencija ''Neroazurima'' je i madridski Atletiko.

''Frans Fudbal'' se bavio ovom temom i iznosi nove zanimljive detalje. Prema njihovim saznanjima, Inter je najprije poslao ponudu u iznosu od 60 miliona eura, a pošto ona nije prihvaćena, sa ''Meace'' je u Lil stigla znatno povoljnija ponuda, uvećana za čak 50 posto, pa je sada Inter navodno spreman da za Pepea ponudi 90 miliona eura, uključujući i određene bonuse!

Ali, istovremeno, u Atletiku su kao svoj ljetnji prioritet označili dovođenje Pepea i samo se čeka rasplet ''sapunice'' oko odlaska Grizmana kako bi krenuli u ''ofanzivu'' na Pepea.

Inter je, dakle, visoko podigao ljestvicu kada je u pitanju visina ponude, sada se nestrpljivo očekuje odgovor iz Madrida dok u Lilu zadovoljno trljaju ruke.

Pepe sa francuskim klubom ima ugovor do juna 2022. godine, a u Lil je stigao u ljeto 2017. iz Anžea.

Portal Analitika