Region

Popularni pjevač ulazi u trku za predsjednika Hrvatske

Pjevač Miroslav Škoro je u video snimku objavljenom na Youtube-u potvrdio da ulazi u trku za funkciju predsjednika Hrvatske.
Popularni pjevač ulazi u trku za predsjednika Hrvatske
24sata.hr/index.hrIzvor

On je rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, kako bi osnažio poziciju predsjednika, a njegov program je savez sa narodom. Želi da vrati povjerenje u instituciju predsjednika Hrvatske.

Osim što je u nekoliko tačaka objasnio koje bi poteze eventualno povukao, Škoro je u svom izlaganju ‘bocnuo’ svog suparnika Zorana Milanovića i eventualnu protivnicu predsjednicuKolindu Grabar-Kitarović.

Naime, popularni pjevač je u jednom trenutku biračima poručio da im neće obećati da će ‘Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu’, ali i da za njega Hrvatska nije ‘slučajna država’.

Time se, jasno, referirao na izjavu Grabar-Kitarović koja je nakon pobjede na izborima izjavila da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama u Europi i svijetu, dok je druga ‘strelica’ bila namijenjena bivšem premijeru koji je jednom prilikom izjavio da je Hrvatska slučajna država.

Portal Analitika