Politika

Počela sa radom Osma redovna konferencija OO DPS Herceg Novi

U prisustvu velikog broja gostiju i 164 delegata u Herceg Novom je počela sa radom Osma redovna konferencija opštinske organizacije DPS Herceg Novi. Prisutne su pozdravili prof. dr Petar Ivanović član Predsjedništva DPS, Slobodan Radović Krušo predsjednik Opštinskog odbora DPS-a i predstavnici koalicionih partnera: Tanja Fanfani (SD) i Zvonimir Beković (HGI). Delegati će na današnjoj konferenciji usvojiti više izvještaja i izabrati novi Opštinski odbor.

Počela sa radom Osma redovna konferencija OO DPS Herceg Novi
Portal AnalitikaIzvor

Na konferenciji je istaknuto da je DPS u Herceg Novom ostvario izuzetno dobre rezultate na parlamentarnim i predsjedničkim izborima. Takođe, od vanredne konferencije do danas, za godinu i po dana veoma strpljivog i predanog rada, DPS je zanovio mjesne odbore i Opštinski odbor, učvrstio povjerenje unutar članstva, prema biračima i građanima Herceg Novog. "Povjerenje je ojačalo naše odnose, našu vjeru da možemo biti još bolji, još jači, da možemo postići više i doći do boljeg rezultata na sledećim izborima" istako je Petar Ivanović. 
DPS je pokazao da zna da se bori za napredak Herceg Novog. Iako ne vrši vlast, DPS se u kontinuitetu borio za ideje koje su bitne za sve građane Herceg Novog. "Palmin surlaš ne grize po partijskoj dužnosti. Prostorni plan Herceg Novog ne dijeli ulice ili naselja po partijskim šavovima. Izgradnja kolektora, vodovoda, priprema turističke sezone, normalizacija stanja u Bolnici Meljine, rješavanje brojnih pitanja u osnovnim i srednjim školama, itd. od interesa su za sve građane Herceg Novog. Kao pojedinačno najjača partija u Crnoj Gori, ali i u Herceg Novom, kao građanska partija, kao partija odgovornih ljudi, dali smo snažnu podršku i konretno učestvovali u rješavanju navedenih problema. Tako smo ne samo zadobili veće povjerenje građana, već i poslali jasnu poruku da DPS ima ozbillje kadrove, sposobne da se nose sa brojnim izazovima i spremne da rješavaju nagomilane probleme" kazao je u svom obraćanju Petar Ivanović.

opstinska-izborna-konferencija-dps-hn-2

Stvaranje boljih uslova za život građana, dostizanje evropskih standarda i ekonomski razvoj ovog prelijepog primorskog grada biće u fokusu DPS u narednom periodu. Na konferenciji je poručeno da se mora nastaviti dalje sa učvršćivanjem povjerenja i još upornijem prezentovanju građanima Herceg Novog civilizacijskih i demokratsih ideja i vrijednosti za koje se DPS zalaže.
 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.