Region

Šijan je nekada bio strah i trepet Beograda, a njegovi sinovi sada žele očevim stopama

Zoran Šijan bio je prvi čojvek "surčinaca", nekada najbolje organizovanog kriminalnog klana u Srbiji, a njegovi muški nasljednici izgleda da su krenuli njegovim stopama, pa svako malo pune stranice crnih hronika
Internet
Internet
Portal AnalitikaIzvor

Posljednji incident Šijanovih nasljednika dogodio se juče rano ujutru, kada je njegov vanbračni sin Vukašin (20), uhapšen sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu u kojoj je u šaku ranjen Stefan R. (30).

Najmlađi Šijan osumnjičen je da je podstrekivao druga da ubije muškarca koji je pokušao da spriječi divljanje ove grupe mladića.

Vukašin Šijan je Šijanov sin kog je dobio u vanbračnoj vezi sa Gordanom, nekadašnjom drugaricom pjevačice Goce Božinovske, Šijanove tadašnje supruge.

Vukašinov polubrat Mirko Šijan, takođe, je dobro poznat organima reda po bahatom ponašanju. On je hapšen i privođen zbog tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta na Kopaoniku. Takođe, Šijan je 2016. godine privođen zbog kokaina, a dobro je poznat i po bahatoj vožnji i izazivanju udesa.

marko-sijan

Zoran Šijan bio je prvi čovjek "surčinaca", nekada najbolje organizovanog kriminalnog klana u Srbiji. Šijanovo ubistvo ostalo je neriješeno iako su se pominjali mogući egzekutori.

FOTO: Kurir.rs, Internet

Portal Analitika