Društvo

Knežević ponovo tvrdi da ima snimak na kome daje Đukanoviću pare, ali ne nudi dokaze

Odbjegli biznismen Duško Knežević izjavio je da predsjednik Milo Đukanović zna da ima snimak na kome se vidi da mu daje pare i da su mu to oni koje je slao kod njega u London rekli.
Knežević ponovo tvrdi da ima snimak na kome daje Đukanoviću pare, ali ne nudi dokaze
Portal AnalitikaIzvor

Knežević ni danas nije ponudio ni jedan dokaz da snimak zaista postoji, već je naveo da će ga objaviti kada procijeni da će biti najpogodniji za njegov politički kraj.

"Neka g. Đukanović živi u uvjerenju da snimka nema. Tako mu je vjerovatno lakše da mu prolaze dani dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procijenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnji šta se nalazi u velikoj, plavoj NBA torbi. Oni koje je slao da me odobrovolje su mu prenijeli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su vidjeli. Vjerovatno su ga i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak, upoznali sa detaljima“, naveo je on u reagovanju.

On navodi da Đukanović pominje adrese koje djeluju protiv njega, a koje „stoje iza mene“.

„ Neka kaže koje su to adrese, pošto smo za neke adrese decenijama radili različite zajedničke projekte. I ja i on znamo kako te adrese funkcionišu. Kada to prestane da bude državna tajna, upoznaću javnost i sa time“, naveo je on.

 

 

 

Portal Analitika