Zabava

Nekada zanosna ljepotica, danas neprepoznatljiva zbog plastičnih operacija

Nedavno se na televizijskom festivalu u Monte Karlu pojavila glumica Deniz Ričards, a crvenim tepihom je prošetala u plavoj haljini na preklop, koje je uklopila sa žutim natikačama.
Blic zena
Blic zena
Magazini Izvor

Vidljivo je da je usljed mnogobrojnih plastičnih operacija Deniz pomalo poremetila svoju prirodnu ljepotu kojom je plijenila u mlađim danima.

deniz0

Foto: Sify.com

Na početku karijere, Ričardsova je važila za jednu od najljepših i najatraktivinijih glumica u Holuvudu, a njeno lijepo lice svojevremeno očaralo je i problematičnog Čarlija Šina s kojim je uplovila u bračne vode.

Par je bio u braku od 2001. godine, pa sve do 2006. kada je Deniz predala papire za razvod koji je pratila gomila ružnih riječi i niskih udaraca.

deniz1

Foto: Profimedia

Svojevremno je čitav svijet brujao o tome kakav je pakao preživljala sa Šinom i psiho-fizičku torturu. Tokom tog burnog perioda, Deniz je Šina nazivala "pedofilom", kao i "besposlenom i netalentovanom svinjom", a optuživala ga je i za brojne prevare, alkoholizam i kocku.

Ni on nju nije štedio, a često je znao da kaže i da je "loša majka".

deniz2

Inače, par zajedno ima i dvije kćerke - 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je Deniz nakon razvoda, 2011. usvojila još jednu kćerkicu Eloiz.

Upravo zbog djece zakopali su ratne sjekire 2012, pa su danas u relativno dobrim odnosima, a glumica je napisala u autobiografiji da su "imali predivnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

deniz3

Foto: MSN.com

Portal Analitika