Društvo

Ankarski bulevar lijep simbol prijateljstva

Ambasadorka Republike Turske u Crnoj Gori Songul Ozan posjetila je danas sjedište gradske uprave kako bi gradonačelniku  dr Ivanu Vukoviću izrazila zahvalnost na imenovanju jednog od novih podgoričkih bulevara po glavnom gradu Turske.
Ankarski bulevar lijep simbol prijateljstva
Portal AnalitikaIzvor

– Ankarski bulevar je veoma lijep simbol našeg prijateljstva. Vi i Vaš tim radite odličan posao. Gradilišta novih saobraćajnica u Podgorici su zaista impresivna – ocijenila je ambasadorka Ozan, dodajući pri tom, da je Podgorica, prema njenom mišljenju, i jedan od najčistijih gradova na Balkanu.

Ona je izrazila želju da Ambasada u narednom periodu u saradnji sa Glavnim gradom u Ankarskom bulevaru organizuje raznovrsne prigodne manifestacije.

Sagovornici su konstatovali da između Crne Gore i Turske postoji izuzetno dinamična saradnja na svim nivoima, a gradonačelnik je najavio i skori početak realizacije izuzetno vrijednog ulaganja velikog turskog investitora na području Podgorice.

Glavni grad će uskoro posjetiti potpredsjednik Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) kako bi se razgovaralo o novim projektima, a ambasadorka je za dogledni period najavila i posjetu gradonačelnika Ankare.

Portal Analitika