Ostalo

Šekularac: Pauzu pravim samo kada mi dođu unuci, oni su mi motivacija

Bjelopoljka Ljubica Šekularac na prvenstvu u Sloveniji u tri konkurencije osvojila je dva prva i jedno drugo mjesto. Šekularac za naš portal kaže da se za ovo takmičenje spremala tri mjeseca.
Šekularac: Pauzu pravim samo kada mi dođu unuci, oni su mi motivacija
I.D.
I.D.Autor
Portal AnalitikaIzvor

“Ipak, ja se spremam svakog dana u godini. Uvijek očekujem visok plasman, jer sam iskusan takmičar sa jako organizovanim timom koji me prati i podržava, tj cijela moja porodica je uključena”, objašnjava Bjelopoljka.

Iako je postigla veliki uspjeh, ovdje ne namjerava da se zaustavi.

“Poslije ovog takmičenja nastavljam pripreme za mr i miss Europe i mr i miss Universe, koji se održava 29-30 juna u Tarantu u Italiji..Nemam pauzu ..Jedina pauza je kada dodju moji unučići Petar, Ljubica i Lazar i posvetim im dobar dio dana. To mi je ujedno i motivacija da pobjedjujem na bini i djevojke po 20 god mladje od mene”, objašnjava Šekularac.

U konkurenciji Miss fitness over 40 osvojila je zlatnu medalju, u konkurenciji Best model over 40 takođe zlato a u konkurenciji Miss fitnes over 35, osvojila je srebrnu medalju. 
"Bijelo Polje još je jednom ponosno na svoju sugrađanku, koja svojim trudom i napornim radom stvara rezultate vrijedne poštovanja.Podsjećamo da je na otvorenom balkanskom prvenstvu u bodibildingu - Balkan open, koje se odražalo u Mostaru 9.06.2018. godine, naša sugrađanka takođe osvojila prvo mjesto", navodi se na sajtu bjelopoljske opštine.

Bjelopoljka Ljubica Šćekić Šekularac (47) je svjetska prvakinja u fitnesu i bodibildingu. U razgovoru koji smo ranije vodili sa njom, pričala je o svojim počecima, istrajnosti, kao i uspjehu koji svakodnevno postiže. Tekst pročitajte ovdje.

Portal Analitika