Politika

Nikčević: Opozivam se sa funkcije

Prva savjetnica u Ambasadi Crne Gore u Ankari Mirna Nikčević, na svom Fejsbuk profilu saopštila je da napušta sve funkcije u MInistarstvu vanjskih poslova.
Nikčević: Opozivam se sa funkcije
Izvor

"Upravo pišem zahtjev za opoziv. Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nijesu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj Crnoj Gori. S Milom (Đukanovićem) vazda!", objavila je Nikčević na svom FB profilu.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio je huškačkom i sramnom izjavu savjetnice u Ambasadi Crne Gore u Ankari, Mirne Nikčević.

Protiv predstavnice Ambasade Crne Gore u Turskoj Mirne Nikčević, zbog stavova i komentara na ličnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, pokrenut je disciplinski postupak.

nikcevicPredstavnica crnogorske diplomatije uključila se na društvenoj mreži Fejsbuk u diskusiju o Trojičindanskom saboru, koji je u subotu održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Nikčević je Vijestima kazala da joj je “podvaljeno” i da od države očekuje da je zaštiti.

Podsjećamo, Nikčevićeva se, raspravljajući na Fejsbuku o Trojčindanskom saboru i ljudima koji su prisustvovali saboru ispred Hrama Hristovog vaskresenja u Podgorici, između ostalog, osvrnula na svoje nekadašnje odlaske u Manastir Dajbabe i napisala: "Iskreno, zapalila bih taj Sram i sva goveda tamo".

Portal Analitika