Društvo

Medojević: Ne bi me čudilo da se Katnić i Sinđelić pobratime

Lider Pokreta za promjene (PzP) i poslanik Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević, kazao je danas da je svjedok saradnik u slučaju „državni udar“, Saša Sinđelić, saradnik crnogorske i srpske službe bezbjednosti, te da ga ne bi čudilo da se pobratimi sa glavnim specijalnim tužiocem Milivojem Katnićem.
Foto: Portal Analitika
Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Katnić ga je 2003-2004. godine pustio iz vojnog zatvora zbog dezerterstva i ubistva u Hrvatskoj. On je svjedočio kao ucijenjen čovjek. Izgleda da se slični sličnom raduje – on potpuno odgovara psihološkom profilu Milivoja Katnića i ne bi me iznenadilo da se pobratime, pošto on (Katnić) ima dosta poznate pobratime“, rekao je Medojević na konferenciji za medije u Skupštini, komentarišući odluku Sinđelića da prebjegne u Crnu Goru i zatraži azil.

On je rekao da misli da je Sinđelića u Crnu Goru prebacio Katnićev pobratim, Zoran Lazović.

„On sada ima operativnu funkciju zamjenika direktora Uprave policije, pa me ne bi iznenadilo da je u cistjernama Bemaksa ili u nekoj od građevinskih mašina Bemaksa švercovan Sinđelić“, istakao je Medojević.

Sinđelić je, podsjetimo, juče ujutro stigao ilegalno u Crnu Goru, jer su mu, kako je rekao, više od petnaest dana stizale prijetnje da će biti ubijen.

Policija je od njega uzela izjavu u kojoj je naveo zbog čega je bio primoran da napusti Srbiju i potraži azil u Crnoj Gori.

Portal Analitika