Društvo

(FOTO/VIDEO) Radovi tokom turističke sezone na samoj obali

Iako je sezona građevinskih radova obustavljena prije dva dana (15.6) zbog početka turističke sezone, na pojedinim gradilištima, uz samu "pjenu od mora", navedena zabrana se ne poštuje.
(FOTO/VIDEO) Radovi tokom turističke sezone na samoj obali
Portal AnalitikaIzvor

Kako nas je obavjestio naš čitalac iz naselja Dobra voda (Opština Bar) građevinske mašine u tom mjestu, ne samo u dnevnim, već i u kasnim večernjim satima ne prestaju sa radom.

Ističe da buka "kobri", a u toku noći zasljepljujuće jaki reflektori, smetaju mještanima i turistima da odmore.

Požalio se da komunalna policija preusmjerava pozive građana na građevinsku inspekciju, građevinska inspekcija se ne javlja, a policija upućuje na komunalnu policiju.

 

 

U nedostatku kontakata nadležnih organa i u samoj zbrci oko toga ko je nadležan da spriječi ne samo poštovanje zabrane izvođenja građevinskih radova, već i remećenja javnog reda i mira, on se obratio portalu Analitika u nadi da će se nakon naše objave neko potruditi da riješi problem.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N NIKOLA
18.06.2019. 06:15

Kako novinari jednom ne svate da su ovo povlasceni investitori a ispekcija za tu platu koju dobije nema volje da radi svoj posao vec sjedi ispija kafu u kancelariji a dobija jos nadoknadu za nerad od ovakvih investitora.De ova zemlja ide sa ovakvim k********

0
0
K Keli
17.06.2019. 17:07

Vazda naš narod ima problema. Štoj ne date čovjeku da završi rudnik?

2
0