Zanimljivosti

Ruska influenserka se slikala polugola u Černobilju, a sada se pravda ovim riječima

Ruska influenserka Veronika Ročeva (23) izazvala je bijes širom svijeta objavljivanjem provokativnih fotografija u donjem vešu koje su nastale u Černobilju, mjestu najveće nuklearne nesreće u istoriji.
Ruska influenserka se slikala polugola u Černobilju,  a sada se pravda ovim riječima
Agencije/B92/kurirIzvor

Nakon burnih reakcija, negativnih komenatara i osuda iz cijelog svijeta, Veronika se konačno oglasila o spornim fotografijama, ali opravdanje koje je pounudila neće joj moći da skine ljagu sa svog imena.

Naime, Veronika tvrdi da je se uopšte nije slikala u Černobilju već u 4.000 kilometara udaljenom Nosibirsku u Sibiru, kao i da "ne zna" zbog čega je uz fotografije osvanuo geo tag Pripjat.

Fotografije koje su podigle prašinu objavljene su 6. i 13. juna. Na prve dvije Veronika pozira u providnom zaštitnom odijelu, s tim da je ono raskopčano, a u prvom planu je njena pozadina i veš. Mlada influnserka nekoliko dana kasnije objavila još dve fotografije na kojima nosi isto zaštitno odijelo, ali ovog puta je gole grudi prekrila rukama, dok na licu nosi gas masku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-ph: @alkrud_ & @angelinaprotein . . . . -assistant: @d._kramer 18+

A post shared by @ nz.nik on

 

Na prvoj seriji fotografija Veronika je ostavila Pripjat kao geo tag, želeći da pokaže da se nalazi u gradu koji je sagrađan za radnike nuklerne elektrane i koji je nakon katastrofe 1986. godine ekspresno napušten zbog visokog stepena radijacije.

"Ti si bolesna", "Vjerovatno nije ni dovoljno pametna da bi shvatila da je to što je uradila nepoštovanje", "Djeca su umrla ovde, idiote", "Možda da napraviš sljedeću fotografiju na groblju. Poželjno sa otvorenim kovčegom i svježim lešom", pa čak i "Da, zračenje je seksi. Radujemo se tvojoj dijagnozi raka", naterali su Veroniku da zažali zbog objavljenih fotografija i javno se izvini.

 

Portal Analitika