Marketing

Na Telemachu novi SK Esports kanal

Ljubitelji gejminga i esporta će od 22. juna dobiti poseban TV kanal posvećen svijetu esport takmičenja i video igara - Sport Klub Esports na Telemachu.

Na Telemachu novi SK Esports kanal
Portal AnalitikaIzvor

SK Esports će moći da se gleda preko Total TV-a i EON platforme, koja se sada može koristiti i van Telemach mreže. Novi program na Total TV-u biće dostupan na 175. poziciji, a na EON platformi na 134.
Gledaoci mogu da očekuju prenose najvećih evropskih i svjetskih esport takmičenja, gejmplej popularnih regionalnih strimera kao i emisije zabavnog i informativnog karaktera.
Esports Balkan League, EU Masters, Epicenter Major, GG, Sa1na, Guh Sayian i Don - samo su neki od turnira i lica koja ćete moći da gledate na novom SK Esports kanalu.
Već od prvog dana moći ćete da uživate u direktnim prenosima posljednjeg velikog Dota 2 turnira pred The International jer će SK Esports ekskluzivno prenositi sve mečeve Epicenter Major takmičenja. 
SK Esports je zajednički poduhvat kompanija Fortuna Esports i United Media i pored Crne Gore, biće dostupan i gledaocima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.
 

Portal Analitika