Abiznis

Osmi ,,Bussiness International Summit – Bist 2019“

Osmi ,,Bussiness International Summit – Bist 2019“, kroz četiri programske cjeline: biznis, nauku, kulturu, istorijske i ljudske vrijednosti, kao i sajamske izlagače sa konkretnom ponudom, važnom za turizam i uopšte privredu regiona, održaće se od 21. do 23-eg juna u Vrnjačkoj Banji.
Osmi ,,Bussiness International Summit – Bist 2019“
Portal AnalitikaIzvor

Među izlagačima biće i onih iz Crne Gore. Takođe, prisustvovaće i predsjednica udruženja preduzetnica Crne Gore i vlasnica agencije za nekretnine ,,Millennium" Edita Dautović i vlasnica firme ,,Alfa Ton Lekić", Sanja Lekić.

U okviru događaja održaće se osma međunarodna naučna konferencija o turizmu ,,BIST 2019“, sajam turizma, hrane i pića ,,GEGULA“, uručenje predstižnog priznanja kako pojedincima, tako i institucijama za doprinos povezivanju regiona ,,GRAND PRIX-BUSINESS SUMMITA 2019“.

„Ovaj naučni skup koji je već postao prepoznatljiv dio naučnih događanja u Vrnjačkoj Banji, Srbiji ali i u regionu, kako po brojnosti naučnih radova i izlagača, tako i po kvalitetu rezultata, predstavljenih iz okvira najnovijih naučnih istraživanja“, kazao je predsjednk naučnog komiteta ,,BIST 2019“, Mitar Lutovac.

Skup su podržali predstavnici Vlade Republike Srbije, Republike Srpske, Privredne komore Srbije, gradova, lokalnih samouprava i drugih državnih naučnih institucija i ustanova, kao i privrednici, preduzetnici, primarni poljoprivredni proizvođači, članovi udruženja, zadruga iz regiona (Crna Gora, Republike Srpske,Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Rumunije,), i mnogi drugi.

Portal Analitika