Region

Ubica izašao iz zatvora, pa presreo djevojčicu na ulici i pokušao da je siluje

Predrag Darmanović Zriks uhapšen je 4. juna u Vrbasu zbog nedozvoljene polne radnje koju je učinio jednoj sedmogodišnjoj djevojčici iz tog mjesta.
Ubica izašao iz zatvora, pa presreo djevojčicu na ulici i pokušao da je siluje
BlicIzvor

Darmanović se prije nekoliko mjeseci vratio sa dugogodišnje robije u Vrbas i ekspresno je vraćen u zatvor. Uhapšen je pod sumnjom da je dodirivao i ljubio djevojčicu te pokušao da ju seksualno napastvuje, saznaje BLic nezvanično iz policije. On je na ulici sreo dvije djevojčice, od šest i sedam godina, a stariju je pokušao seksualno da napastvuje.

- Uhapšen je za manje od sat vremena pošto je policija dobila dojavu da je manijak pokušao da napastvuje djevojčicu. Sakrio se u neko rastinje. Nakon saslušanja kod tužioca određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje - prenosi BLic.

Kako piše „Kurir“ Darmanović je tog dana na ulici vidio dvije djevojčice, koje su mu inače komšinice. Neko vrijeme ih je posmatrao i slušao je njihov razgovor. Jedna djevojčica se požalila drugoj da je boli stomak, što je on iskoristio kao povod da im priđe.

- Pod izgovorom da želi da joj izmasira stomak, počeo je da je dodiruje, miluje i ljubi. Prvo joj je ljubio stomak, a onda je počeo da se spušta niže... Dijete je počelo da plače, a njena drugarica se uplašila i pobjegla. Vidjevši da dijete trči, Darmanović je pogledao ka njoj, a žrtva je to iskoristila i uspjela da pobjegne - kaže „Kurirov“ sagovornik i dodaje da su djeca odmah otišla kod roditelja i sve im ispričala.

Policija je uskoro krenula u potragu za manijakom i ubrzo ga našla. Darmanović je iz zatvora izašao u oktobru 2018. godine i to nakon služenja kazne za ubistvo.

On je 2005. sa svojom tadašnjom nevjenčanom ženom i svojim bratom od tetke ubio Zdravka Rajića (67) iz Vrbasa, rođaka svoje supruge.

„Oborili su ga na pod, gušili ga peškirom, davili kaišem i na kraju ga uboli nožem u srce. Posle ubistva pretražili su stan i odnijeli 1.000 eura i pištolj“, detalji s ubistva saopšteni pred istražnim sudijom Okružnog suda.

Portal Analitika