Abiznis

Podgorica najnaprednija destinacija Aegen airlensa

Grčka aviokompanija Aegean airlines proglasila je Podgoricu za destinaciju koja je najviše napredovala tokom 2018. godine. Regionalni menadžer Aegean airlinesa Enriko Palombarini uručio je nagradu izvršnom direktoru Aerodroma Crne Gore Danilu Orlandiću i tom prilikom istakao da su podaci o broju prevezenih putnika na sezonskoj liniji Atina-Podgorica-Atina svake godine sve bolji.
Podgorica najnaprednija destinacija Aegen airlensa
Portal AnalitikaIzvor

„Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Aerodromima Crne Gore, ne samo zbog broja putnika koji je svake godine sve veći, nego i zbog operativne saradnje koja je na visokom nivou. Aegean airlines je naručio 45 novih aviona tipa Airbus 320, i prva isporuka nam stiže iduće godine. Crna Gora je pri vrhu liste zemalja ka kojoj ćemo pojačati saobraćaj kada realizujemo tu investiciju, vrijednu 5 milijardi eura“, naveo je regionalni menadžer Aegen airliensa, Enriko Palombarini.

aegean-1

 „Ovo je treća sezona da Aegean airlines leti ka Podgorici. Priznanje nam je jako značajno ali mislim da je još važnije da brojke poboljšamo i stvorimo prostor da linija Atina-Podgorica-Atina postane redovna. To bi doprinjelo boljoj privrednoj saradnji Crne Gore i Grčke, ne samo u oblasti turizma „kazao je direktor Aerodroma Danilo Orlandić.

Aegean ailrlines je uspostavio liniju Atina-Podgorica-Atina 2017. godine a letovi se obavljaju dva puta sedmično, avionima tipa Bombardier Dash Q400 kapaciteta 78 sjedišta.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.