Crna hronika

Policija rasvijetlila četiri razbojništva i devet krađa

Barska policija rasvijetlila je dva razbojništvo i devet teških krađa. Osumnjičeni je uhapšen. Podgorička policija rasvijetlila je takođe dva razbojništva, za koja su procesuirali četiri osumnjičena lica. 
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Barska policija uhapsila je S.S. (26) iz tog grada zbog sumnje da je počinio dva razbojništva u Sutomoru 2011. i 2012. godine.

– On je kako se sumnja, jedno krivično djelo počinio 2011. godine na način što je uz prijetnju pištoljem od radnice marketa zahtijevao da mu preda pazarnakon čega ju je udario i otuđio novac u iznosu od 550 eura. Drugo krivično djelo, S.S. je kako se sumnja, počinio na način što je ušao u unutrašnjost benzinske pumpe maskiran i uz prijetnju pištoljem zahtijevao da mu zaposleni radnici predaju pazar, a tom prilikom nije ništa otuđio. S.S. je lišen slobode i priveden je nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo – navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Bar su uhapsili B.D. (24), S.Š. (23) i M.Š. (18), sva lica iz Srbije, zbog sumnje da su počinila devet teških krađa.

– Oni su, kako se sumnja, od 10. do 12. juna ove godine boraveći na području Bara, na kupalištima počinili ova krivična djela na način što su koristeći nepažnju oštećenih lica otuđivali njihove lične stvari, mobilne telefone i novac.Takođe, oni su, sumnja se, na području Sutomora upotrebom podesnog provalili u jedan apartmani izvršili premetačinu i otuđili garderobu, pokućstvo i novac. Osumnjičena lica su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu – ističu iz UP.

Podgorička policija uhapsila je A.F. (23) i K.G. (22), oba iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili razbojništvo na štetu N.R.

– Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su upotrebom fizičke snage od oštećenog otuđili novčanik sa novcem. Osim toga, policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnih A.M. (15) i E.S. (15) zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo na štetu S.B. Oni su, sumnja se, nakon završene taksi vožnje fizički napali oštećenog taksistu, udarajući ga u predjelu glave sa namjerom da otuđe pazar u čemu nisu uspjeli – zaključuje se u saopštenju UP.

Portal Analitika