Vaterpolo

Muršić, Gardašević i Đurović od naredne sezone prvotimci Jadran Carine

Vatrepolisti Jadrana Carine Luka Murišić, Martin Gardašević i Darko Đurović, rođeni 2000. godine koji su ponikli na bazenu najtrofejnijeg crnogorskog vaterpolo kluba, potpisali su prve trogodišnje ugovore za Jadran Carine.
Muršić, Gardašević i Đurović od naredne sezone prvotimci Jadran Carine
Portal AnalitikaIzvor

Uprava kluba je ocijenila da pomenuti Jadranaši treniranjem, kvalitetom i prikazanim rezultatima zavrijeđuju da budu na spisku prvotimaca.

Direktor PVK Jadran Carina, Miloš Mračević, kazao je da shodno Pravilniku o registraciji i pravu nastupa vaterpolista, u okviru Vatrepolo Plivačkog  Saveza Crne Gore, za ovu takmičarsku sezonu tri mlada igrača Jadrana su potpisali prve trogodišnje ugovore sa matičnim klubom.

 “Nastavljamo praksu ulaska mladih vaterpolista iz Jadranovog pogona u prvu vaterpolo ekipu. Pomenuti igrači su i tokom prethodne sezone bili uključeni u radu prve vaterpolo ekipe. Čak su neki od njih imali i nastupe u okvriju utakmica Rregionale vaterpolo lige, domaćeg Kupa i Prvenstva ”, pojasnio je Mračević.

Pravilnik Saveza nalaže da se u godini u kojoj igrači navršavaju 19 godina potpisuju ugovori, tako da će Murišić, Gardašević i Đurović u naredne tri takmičarske sezone biti Jadranovi prvotimci.

 “Sa ovim se potvrđuje da je želja i vizija kluba, da u prvoj vaterpolo ekipi bude što više igrača iz našeg vaterpolo pogona. Tako da je ulazak pomenuta tri igrača, na tri godine, u prvu ekipu zaista velika stvar”, istakao je Mračević.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.