Region

Sin Kristijana Golubovića prebio mladića drvenom palicom

Lazar Đukić (25), sin Kristijana Golubovića, juče ujutru je, u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda, drvenom motkom pretukao Uroša P. (34), potvrđeno je za "Blic".
Sin Kristijana Golubovića prebio mladića drvenom palicom
Portal AnalitikaIzvor

Kristijanov naslednik je u policiji nevješto negirao da je napao Uroša i da mu je polomio nos. Incident se prema riječima izvora iz istrage, dogodio u četvrtak oko četiri sata ujutru u Zmaj Jovinoj ulici.

Prema riječima napadnutog Uroša P. on je prolazio kroz park u kom je bio Lazar sa još nekoliko svojih prijatelja.

- Ustao je i krenuo ka meni. Bez ijedne reči udario me je drvenom palicom u lice. Pao sam. Osjetio sam da mi je nos pukao. Mladić koji me je udario je sa svojim prijateljima odšetao iz parka kao da se ništa nije dogodilo. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć i ja sam prevezen na VMA, gdje je utvrđeno da imam prelom nosa - rekao je povrijeđeni Uroš.

Patrola policije je ubrzo locirala i privela Lazara Đukića na saslušanje u policijsku stanicu.

- On je izjavio da je tačno da je bio sa drugovima u Parku vojvode Vuka i da je vidio mladića kako prolazi. Međutim, nevješto je naveo da nema nikakve veze sa njegovim prebijanjem niti je vidio nekoga ko ga je tukao - rekao je izvor iz istrage.

Protiv Lazara Đukića policija je u redovnom postupku podnijela krivičnu prijavu za nanošenje teških tjelesnih povreda i nije mu određeno policijsko zadržavanje. U slučaju da dođe do suđenja i Lazar bude proglašen krivim, za ovo krivično djelo je zaprećena kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Inače, Lazar Đukić je najstarije dijete Kristijana Golubovića, jednog od rijetkih preživjelih žestokih momaka iz devedesetih godina i aktera kultnog filma "Vidimo se u čitulji".

Kristijan je Lazara priznao za sina tek dvadeset godina poslije rođenja. Naime, kako je sam Kristijan tokom boravka u rijalitiju 2015. godine ispričao, on nije bio upisan kao Lazarev otac jer su se on i Lazareva sada pokojna majka Danijela dogovorili da to ostane tajna zbog dječakove bezbjednosti.

Portal Analitika