Muzika

Darko Rundek i Đorđe Miljenović na Bedem festu

Tek što su prije nekoliko dana najavili nove izvođače, iz organizacije Bedem festa ne prestaju sa iznenađenjima – na festival stižu Darko Rundek i Đorđe Miljenović.
Darko Rundek i Đorđe Miljenović na Bedem festu
Portal AnalitikaIzvor

Darko Rundek, senior i senor, potvrđeno lice, antologija. Jedva čekamo njegov nastup na tvrđavi. Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh u ovoj formi pokazaće svoje novo lice, govoreći o bolu, o gorkim životnim iskustvima zbog čega je upravo animirao regionalnu publiku đe god se pojavio. Svoj novi album premijerno će predstaviti u Crnoj Gori upravo na Bedem festu. Uvjereni smo da će taj nastup predstavljati pravo ʼemotivno pražnjenjeʼ stvarajući magični kontakt kako za sebe tako i za sve posjetioce. Uskoro nove vijesti“, poručuju organizatori.

1306darko-rundekbedem

„Ovoga puta na repertoaru X jubilarnog Bedem festa naći će generacijski ʼudaljeniʼ ali muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača”, naveo je organizator festivala Petar Šundić.

Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga Bedem fest traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike”, rekao je on.

1306djordjemiljenovic

„Jako nam je važan stav posjetilaca. Naročito vodimo računa o tome da sve generacije nađu svoje mjesto na tvrđavi. Naša je misija da publika sa nestrpljenjem iščekuje početak festivala, upravo zbog muzike i osjećaja koji im u tom smislu pružamo”, dodaje Šundić.

„Mi želimo da oživimo kult i fenomen koncerata i live nastupa. Drevne zidine pružaju upravo to i ponosni smo na kulturološki aspekt našeg rada. Bedem fest i gradska tvrđava dišu kao jedno”, poručuje Šundić.

Portal Analitika