CEDIS

I sjutra isključenja u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
I sjutra isključenja u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti Sukuruć i Kodrabudan, a u Baru, Mirošica, Sutomore, Sozinska, Partizanski put, Gorelac, Rutke, Tudrak, Gorelak, Pobrdje, Bulevar Revolucije 1 i Šušanj.

U Podgorici, od devet do 15 sati, struju neće imati dio Zagoriča oko groblja.

Na Cetinju, od devet do 14 sati, bez struje će biti Oćevići, Zaćir, Dubova, Ćeklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo, Ulići, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

Bez struje, od deset do 14 sati, biće Podgor, Građani, Višnjica i Vodovodne pumpe.

U Nikšiću, od osam do 18, struju neće imati Krstac-Trubjela, a od devet do 12 sati, Dučice.

Bez struje, od devet do 15 sati, će biti Ubla i Crkvice.

U Baru, od osam do devet sati, bez struje će ostati potrošači dijela Polja, Čeluge i kod Milanovića, od osam do 12 sati, Donje Zaljevo kod Perčobića i Kamenolomi.

Bez struje, od 13 do 15 sati, biće Depo-Željeznice, potrošači kod Duvanske, Karanikići-Polje i Repetitor na Volujici, a od osam do 18 sati, Rutke i Šušanj.

U Kotoru, od osam do 12 sati, bez struje će biti Radanovići, dio potrošača oko garaža, a od devet do 14 sati, Stari grad, dio potrošača oko Parila.

U Herceg Novom, od šest do 11 sati, bez struje biće naselja Mokrine Kruševice i Vrbanj, a od devet do 18 sati, Igalo, Igalo Centar, Gomila, Sutorina, Njivice, Žvinje, Sušćepan Trebesin, Ratiševina, Mojdež, Granični prelaz i Institut dr Simo Milošević.

U Ulcinju, od osam do 14 sati i 45 minuta, struju neće imati Đerane, naselje kod Ulice Turizma i Mali Kaliman, a od osam do 15 sati, Stari grad, Supermarket VOLI, Solanski kanal, dio Đerana, Đonze, Draginje, Sukobin, Podstegvaš, Gornji Kravari i Donji Kravari.

U Beranama, od devet do 11 sati, bez električne energije ostaće Trg 21 Jul i zgrade, skupštine Opštine Berane, Atlas Banke i Osnovnog Suda.

Bez struje od devet do 14 sati i 30 minuta, će biti Petnjik, Dapsići, Tmušiće, Batuni, Ranč, Mršina Bara, Planinski prevoj Lokve, Donja Rženica, Zagorje, Kaludra, Rovca i Lisijevo Polje.

U Bijelom Polju, od devet do 11 sati, bez struje ostaće Zekića Rijeka, a od sedam sati i 30 minuta do 15sati, Lipnica, Dom Zdravlja, Pruška, Štamparija, Mijatovo Kolo i Pumpa AD Petrol.

U Mojkovcu, od osam do 13 sati, struju neće imati Ckara i Pržišta.

U Kolašinu, od devet do 14 sati, bez struje će biti Liješnje i Drijenak.

U Plavu, od 12 do 18 sati, struju neće imati Titex.

U Plužinama, od osam do 15 sati, bez struje biće Unač, Nedajno, Trsa, Podmilogora, Pišče, Boričje, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići i Bezuje.

U Pljevljima, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Zadublje, Krejino Vrelo, Krupice i komplet područje mjesne zajednice Crljenice.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti selo Crnča.

Na Žabljaku, od osam do 18 sati, struju neće imat Palež, Koča Do, Podgora, Uskoci, Majčina Glavica, Tepca, Nadgora, Krš, Pogrežđe, Ponor, Studenca, Gomile, Jelina Gora, Stolac, Palež, Gradina, Brajkovača i Rudanca.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.