Marketing

Korisnici će uživati i u programima tri lokalne TV stanice


Svi stanovnici Crne Gore će pored uživanja u TV sadržajima najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala, zahvaljujući servisu m:SAT moći da prate i programe tri lokalne TV stanice: TV Nikšić, TV Budva i TV Pljevlja

Korisnici će uživati i u programima tri lokalne TV stanice
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
M:telIzvor

Kompanija M:tel je, osluškujući potrebe korisnika, početkom ove godine pustila uslugu satelitske televizije m:SAT, čime je omogućeno da satelitski signal stigne u sva domaćinstva Crne Gore. M:tel uvođenjem ovog servisa želi da bogati sadržaj TV kanala stigne u baš svaki dom u Crnoj Gori i zato je ova kompanija omogućila ponudu satelitskog prijema za sva domaćinstva koja nijesu imala tehničkih mogućnosti za kablovski priključak televizije.

Od sada se u se u okviru m:SAT paketa nalaze i lokalne TV stanice čime kompanija M:tel pokazuje da vodi računa o potrebama korisnika i obogaćuje svoju ponudu.

Svi stanovnici Crne Gore će pored uživanja u TV sadržajima najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala moći da prate i programe tri lokalne TV stanice TV Nikšić, TV Budva i TV Pljevlja.

 

m-sat-mtel

 

Obogaćivanjem TV ponude u okviru ovog paketa programima ove tri lokalne stanice, građani tih opština će biti u prilici da prate dešavanja u svojim opštinama i svoje omiljene emisije i kada se nalaze na odmoru ili kada tokom vikenda  predahnu u svojim vikendicama na primorju i planinanama.

S obzirom na to da usluga m:SAT omogućava izuzetan i kvalitetan televizijski signal, čak i pri lošim vremenskim uslovima, to će omogućiti i da domaćinstva u najudaljenijim djelovima opština Nikšić, Pljevlja i Budva uživaju u programima ove tri lokalne TV stanice. To će puno značiti brojnim domaćinstvima, naročito staračkim koja žive u rubnim djelovima ovih opština, a koja do sada nijesu mogli pratiti program ovih TV stanica. Usluga m:SAT će im omogućiti da budu u potpunosti informisani o dešavanjima u njihovim opštinama.

Kako bi korisnicima pružila što bolju uslugu, kompanija M:tel je pripremila niz povoljnosti za nove korisnike m:SAT usluge. Svi koji u promotivnom periodu, do 30. juna, zaključe ugovor na 24 mjeseca uz neki od m:SAT TV paketa u komercijalnoj ponudi, plaćaće simboličan iznos pretplate od jedan euro u prvih šest mjeseci. Osim ove povoljnosti, korisnicima koji zaključe ugovor u navedenom promotivnom periodu biće otključani svi kanali u naredna tri mjeseca od dana aktivacije.

Posebna povoljnost za korisnike m:SAT paketa je mogućnost kupovine TV uređaja na rate po povoljnim cijenama.

Usluga m:SAT  omogućava svim građanima Crne Gore da uživaju u TV sadržajima od preko 130 najatraktivnijih domaćih, regionalnih i svjetskih TV kanala.

U ponudi su dva paketa, m:SAT PLUS paket, koji sadrži do130 TV kanala, uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura i m:SAT MAX paket sa preko 140 TV kanala i pretplatom od 18,90 eura. Tokom promotivne kampanje,  korisnici Plus paketa imaće listu dostupnih kanala kao i korisnici Max paketa, u navedenom trajanju od trenutka aktivacije.

Pored navedenih, M:tel nudi i dodatne m:SAT TV pakete: m:SAT HBO dodatni paket sa cijenom pretplate od 4,5 eura, m:SAT HBO+ dodatni paket - uz pretplatu od šest eura mjesečno i m:SAT Extra dodatni paket - po cijeni od 2,5 eura.

Usluga m:SAT se može naručiti pozivom korisničkog servisa na broj 1600, ili odlaskom u najbližu poslovnicu.

 

Portal Analitika